Uitbreiding functionaliteiten iConneqt

We blijven bouwen aan onze opties om meer directe boekingen te realiseren

Call to Action: Button Generator als Design Block

Aan Julia, de smart email builder binnen iConneqt, is een nieuw Design Block toegevoegd. Met de Button Generator ben je in staat snel op maat buttons te ontwikkelen. Je kunt de button snel en gemakkelijk vormgeven en voorzien van een link.

button-knop-nieuw-2-0-300x116

Barcode Generator

Heb jij binnenkort een event, heb je een product met een bepaalde barcode of wil je een unieke klantenkaart per email aanbieden? Het kan allemaal eenvoudig binnen iConneqt.
Je kunt ervoor kiezen om een generieke barcode te gebruiken die één code voor alle ontvangers genereert, of een unieke barcode. De laatste code zorgt ervoor dat elke ontvanger van de EDM een andere code krijgt.

Schaartje als optie binnen de blokverdeler

Er een nieuwe blokverdeler ontwikkeld. Een schaarlijn. Praktisch voor email-coupons, klantenkaarten, entree bewijzen etc.

barcode-en-knip-julia-300x192

Nieuwe Share opties. 

Templates en EDM’s kunnen worden gedeeld via een “share” knop. Hiermee kunnen niet-gebruikers of relaties die niet in de database zitten, toch de nieuwsbrief in z’n geheel lezen. Praktisch om binnen het bedrijf je content te delen voor je het gaat versturen.

share-button-nieuwsbrieven-en-templates